Het voordeligste Trouw abonnement

Proefabonnement trouw 4 weken

Nergens goedkoper:

Met deze actie van Trouw ontvangt u 4 weken de krant. Probeer de krant nu 4 weken voor maar €4,-. Na deze 4 weken stopt het abonnement automatisch. U kiest zelf wanneer het abonnement ingaat.

Bekijk de speciale actie hier

Een proefabonnement op dagblad Trouw

Duur: 12 maanden
Prijs: vanaf € 28,99 (per 4 weken)
Bekijk aanbieding
Zaterdagabonnement TrouwDuur: 12 maanden
Prijs: vanaf € 20,- (per 4 weken)
Bekijk aanbieding
JaarabonnementDuur: 12 maanden
Prijs: vanaf € 30,- (per 4 weken)
Bekijk aanbieding
Het dagblad Trouw is in Nederland een begrip. Het is één van de drie kwaliteitskranten die ons land rijk is. Trouw heeft veel aandacht voor de achtergronden bij het nieuws. Het zijn immers deze achtergronden die het nieuws in het juiste perspectief plaatsen. Hierdoor wordt de samenhang tussen de verschillende gebeurtenissen duidelijk. Op deze manier kunt u zich pas echt een mening vormen over wat er allemaal gaande is in onze wereld. Trouw heeft daarnaast veel aandacht voor thema’s als religie & filosofie, samenleving en cultuur. Het brengt zowel het binnenlandse -als het buitenlandse nieuws dichtbij, op een betrokken manier. Uiteraard gaat dit niet ten koste van de onafhankelijkheid van dit deze krant. Een proefabonnement op dagblad Trouw is een mooie gelegenheid om kennis te maken met deze krant.

Waarom is Trouw zo populair?

Trouw kan rekenen op een vast lezersbestand. Trouw wordt erg gewaardeerd door de lezers en de meeste lezers hebben dan ook een abonnement op deze krant. Dit abonnement wordt niet snel opgezegd. Dit wordt gestaafd door de oplagecijfers. Deze zijn redelijke stabiel te noemen met een oplage van rond de 90.000 exemplaren. De krant verschijnt zes dagen in de week. Alleen op zondag wordt de krant niet uitgegeven.

Kiezen voor een abonnement op deze krant biedt u een aantal voordelen, namelijk:

  • U krijgt zes dagen in de week een kwaliteitskrant thuisbezorgd.
  • U krijgt gratis toegang tot artikelen uit andere (kwaliteits)kranten.
  • Toegang tot de digitale krant door middel van de app
  • Het magazine Letter & Geest en Magazine Tijd
  • Korting ten opzichte van de reguliere verkoopprijs van losse exemplaren

Bij Trouw ligt de nadruk op het brengen van het belangrijkste binnen -en buitenlandse nieuws. De krant komt regelmatig als eerste met het laatste nieuws. Een breed netwerk van goed geïnformeerde journalisten is hiervoor verantwoordelijk. Het is een serieuze krant waarbij er geen ruimte is voor zogenaamde sensatieverhalen. Bekijk de commercial van het dagblad.

Lees meer over Trouw

Zoals wel meer Nederlandse kranten is ook Trouw ontstaan tijdens de Tweede Wereldoorlog. Als verzetskrant zag Trouw in 1943 voor het eerst het daglicht. Van oorsprong was het een protestants georiënteerde krant. De verwachting was dat de krant zich na de oorlog zou richten op een breder publiek. Dit liep anders, want het bleef een krant voor een selecte groep mensen. In de loop der jaren is Trouw uiteraard meegegroeid met de tijd. Inmiddels is het een krant die zich op een breder publiek richt. Dit doet het door veel aandacht te schenken aan veel besproken maatschappelijke thema’s als natuur, gezondheidszorg, onderwijs en wetenschap. Trouw verliest hierbij zijn afkomst niet uit het oog en heeft dan ook nog steeds veel aandacht voor filosofie en religie.

Hoe heeft de krant zich ontwikkeld?

Dagblad Trouw wordt uitgegeven door de Persgroep. Naast Trouw worden ook kranten als de Volkskrant en het AD door dit concern uitgegeven. De krantensector is een dynamische sector. Meer en meer worden kranten digitaal gelezen en zie je dat fysieke oplages teruglopen. Trouw bewijst echter dat het ook anders kan. Zo nam de oplage van deze krant toe in een dalende markt. Het moge duidelijk zijn dat Trouw als kwaliteitskrant in een behoefte voorziet.

Overige informatie over het dagblad

Zoals gezegd verschijnt Trouw zes dagen per week. Het is een ochtendkrant en deze wordt dan ook voor zeven uur ’s morgens bij u bezorgd. Op zaterdag kan dit een half uur later zijn. In het geval u de krant een keer niet heeft ontvangen kunt u dit melden via de klantenservice. Deze is telefonisch te bereiken, maar u kunt uw melding ook online doorgeven. Als abonnee heeft u altijd toegang tot de digitale krant. Deze staat elke dag vanaf zes uur ’s morgens online voor u klaar.

Voor al uw vragen, opmerkingen of klachten staat de klantenservice voor u klaar. Deze is op werkdagen van 08:00 t/m 17:00 uur bereikbaar. De gemiddelde wachttijd van slechts twee minuten toont aan dat u klant bent en geen nummer. Vanzelfsprekend kunt u ook online reageren. Hiertoe staat de website van Trouw u ter beschikking. Ook kunt u reageren via sociale media als Facebook en Twitter. Indien u liever per post in contact komt met Trouw, dan kunt u uw correspondentie richten aan:

Trouw Klantenservice
postbus 859
1000 AW Amsterdam