Het goedkoopste Telegraaf abonnement

Telegraaf proefabonnement 10 weken

Nergens goedkoper:

Speciale actie van de Telegraaf. Probeer de krant nu 10 weken voor maar €30,-. Na deze 10 weken stopt het abonnement automatisch. U kiest zelf wanneer het abonnement ingaat.

Bekijk de speciale actie hier

Een Telegraaf proefabonnement met korting!

Duur: 24 maanden
Prijs: vanaf € 14,30 (per maand)
Bekijk aanbieding
Duur: 10 weken (stopt daarna)
Prijs: € 30,-
Bekijk aanbieding
Duur: 10 weken (stopt daarna)
Prijs: € 17,50
Bekijk aanbieding
Duur: 10 weken (stopt daarna)
Prijs: € 35,-
Bekijk aanbieding
Duur: 12 maanden
Prijs: € 9,95(per maand)
Bekijk aanbieding
Duur: 4 weken (stopt daarna)
Prijs: € 6,-
Bekijk aanbieding

De Telegraaf is de krant die iedereen kent. Het is al vele jaren de grootste en meest gelezen krant van ons land. De Telegraaf is een krant met een breed lezerspubliek. Dit komt omdat deze krant niet alleen aandacht heeft voor het binnen- en buitenlandse nieuws. De Telegraaf heeft daarnaast namelijk ook veel aandacht voor nieuws uit de wereld van glitter & glamour. Het is de krant die informatie en ontspanning in één dagblad samenbrengt. Dat dit aanspreekt moge duidelijk zijn, want veel lezers hebben een Telegraaf abonnement. Deze website biedt u de mogelijkheid om heel voordelig kennis te maken met de Telegraaf. Een Telegraaf abonnement via deze website afsluiten betekent dat u direct profiteert van onderstaande voordelen:

  • Korting op het abonnementsgeld of een mooi welkomstgeschenk
  • Keuze uit verschillende abonnementsvormen
  • Informatie en ontspanning in één dagblad
  • Nooit een Telegraaf missen
  • Toegang tot de digitale Telegraaf
  • Inspirerende en spraakmakende bijlages

Uiteraard kunt u er ook voor kiezen om eerst een proefabonnement op deze krant te nemen. Dit is een uitstekende manier om erachter te komen of deze krant bij u past. Ook een proefabonnement sluit u snel een eenvoudig af via deze website.

Meer informatie over de krant

De Telegraaf heeft een oplage van 462.000 exemplaren (2016). Zoals gezegd is de krant hiermee verreweg de grootste krant van ons land. De digitale Telegraaf behoort overigens tot de meest gelezen digitale nieuwssites. De Telegraaf verschijnt zes dagen per week, de zondag hierbij uitgezonderd.  Naast nieuws uit binnen- en buitenland heeft De Telegraaf ook veel aandacht voor de financiële sector. Dit nieuws wordt gebracht middels de katern “de Financiële Telegraaf”. Ook de sportliefhebber kan zijn hart ophalen bij deze krant. De dagelijkse sportkatern is uitgebreid en heeft aandacht voor vrijwel alle sporten. Via youtube bekijk je de nieuwste video’s van de Telegraaf. Deze worden dagelijks geplaatst.

Amusement en entertainment

Dagelijks vult het weekblad Privé een pagina in De Telegraaf. Dit is de manier om op de hoogte te blijven van wat er zich afspeelt in de showbizzwereld. Naast de sensatieverhalen van de Privé vindt u in deze krant ook meer serieuze ontspanning. Zo is er veel aandacht voor bijvoorbeeld sport, koken, gezondheiduitgaan en auto’s. Daarnaast ontvangt u als abonnee op vrijdag al het spraakmakende magazine Vrouw.

Achtergrondinformatie over de Telegraaf

De eerste exemplaren van De Telegraaf rolden in 1893 van de persen. Tijdens de Eerste Wereldoorlog koos de krant nadrukkelijk de zijde van Engeland en Frankrijk. Daar waar Nederland zich juist neutraal opstelde. Tijdens de Tweede Wereldoorlog werd de krant gewoon uitgegeven. Het werd de krant zeer kwalijk genomen dat het hierbij pro Duitse propaganda publiceerde. Dit resulteerde in een verschijningsverbod voor dertig jaar. Dit werd uiteindelijk herroepen, maar van 1945 tot en met 1949 verscheen de krant niet. Toen De Telegraaf in 1950 weer werd gedrukt groeide de krant al snel uit tot de grootste van ons land. Deze positie heeft het nooit meer uit handen gegeven. De Telegraaf heeft een aantal jaren ook een zondagseditie uitgegeven. Hier bleek uiteindelijk te weinig belangstelling voor. Wel geeft De Telegraaf op zondag een digitale versie van de krant uit. Deze krant heeft als geen ander begrepen dat internet de toekomst was (is). Het was er vanaf het begin bij met onder andere een webshop, digitale krant en een app. Mede hierdoor is het ook de grootste digitale krant van Nederland geworden.

De krant is in handen van De Telegraaf Mediagroep en is een ochtendkrant. De krant wordt sinds enkele jaren uitgegeven op tabloidformaat. Het nieuws wordt voorzien van spraakmakende, vaak grote, kleurenfoto’s. Op de website van de krant vindt je naast foto’s ook veel video’s ter ondersteuning van het nieuws.

Neem contact op met de Telegraaf

Kiest u voor een abonnement op De Telegraaf, dan bent u ervan verzekerd dat u deze krant op werkdagen uiterlijk om 07:00 uur in de bus vindt. Op zaterdag is dit uiterlijk een half uurtje later. Klachten over de bezorging meldt u digitaal of telefonisch via de abonneeservice.

Uiteraard heeft De Telegraaf ook een klantenservice die u graag verder helpt bij vragen, opmerkingen of klachten. U vindt veel informatie op de website onder de noemer “veel gestelde vragen”. Indien uw vraag hier niet bij staat kunt u de klantenservice bellen op werkdagen van 07:00 tot en met 17:00 uur. Op zaterdag is deze bereikbaar van 08:00 uur tot en met 11:00 uur. Uiteraard kunt u ook via email of het contactformulier op de website reageren. Liever een brief sturen? Dan is het adres:

Klantenservice De Telegraaf
Basisweg 30
1043AP Amsterdam